PRAZNUJTE Z NAMI
MIKasti─Źnih 30 let!┬á

V mesecu maju bomo MIKovci dopolnili 30 let delovanja na┼íega podjetja, v katerem s proizvodnjo in vgradnjo stavbnega pohi┼ítva ter lokalnega prezra─Źevanja MIkrovent skrbimo za izbolj┼íanje kakovosti va┼íega bivanja.

Kot se spodobi za praznovanje rojstnega dne, sploh ─Źe je ta za povrhu ┼íe jubilejni, je prav, da poskrbimo tudi za obdarovanje. Obdarovanje vas, ki nam boste zaupali va┼íe povpra┼íevanje!

Zato, vse najboljše za vas! ?

MIKovci smo za vas pripravili
DARILO OB PRAZNOVANJU NAŠEGA 30. ROJSTNEGA DNE:

30ÔéČ popusta na vsako okno!*

Praznujte z nami, praznujte 30 MIKasti─Źnih let, slavite kakovost bivanja in izberite MIK Celje za svojega proizvajalca in vgrajevalca va┼íih novih oken in vrat!

MIKAVNO obrestno FINANCIRANJE
Izkoristite mo┼żnost nakupa do 60 obrokov.

MIKASTI─îNO brezobrestno FINANCIRANJE
Izkoristite mo┼żnost nakupa┬ádo 36 obrokov.

 

ZAGOTOVITE SI MIK AKCIJO

Oddajte povpraševanje zdaj!

  Tip oken:*

  Zanima me tudi:*

  Vrsta objekta:*

  VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

  Kje ste zvedeli za akcijo?*

  * Obvezna polja.

  POGOJI PRODAJNE AKCIJE:

  *Trajanje akcije: 6. 5. ÔÇô 5. 6. 20200.

  Akcija velja za vsa spletna, e-mail, telefonska in v MIK Celje razstavnih salonih oddana povpra┼íevanja v ─Źasu trajanja akcije.

  Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v ─Źasu trajanja prodajne akcije:

  Akcija 30 ÔéČ popusta na vsako okno) velja za vse programe oken (PVC, LES, LES-ALU, ALU) in se obra─Źuna na vsako okno, ki je zavedeno na va┼íi ponudbi in naro─Źilu.

  Akcije in popusti se med seboj ne se┼ítevajo. Prodajna akcija velja le za fizi─Źne stranke v vrednosti naro─Źil do 30.000 ÔéČ, pri ─Źemer lahko posamezna fizi─Źna oseba v prodajni akciji sodeluje le enkrat. Po 5.6..2020 akcija ne velja ve─Ź.

  Ponudbe se ┼ítejejo kot potrjene s strani naro─Źnika z vpla─Źilom 10 % avansa do vklju─Źno 5. 6. 2020 oz. do izteka veljavnosti prejete ponudbe.

  Ko nakup oken in vrat postane enostavna odlo─Źitev

  MIKavno Summit obrestno financiranje do 60 obrokov

  V nova MIK okna in vrata ter MIKrovent┬«┬álahko zdaj investirate tudi z obro─Źnim odpla─Źevanjem

  Olaj┼íajte si va┼ío investicijo v izbolj┼íanje kakovosti bivanja v objemu va┼íega doma, z va┼íimi novimi MIK okni in vrati ter lokalnim prezra─Źevalnim sistemom MIKrovent, in izberite mo┼żnost obro─Źnega odpla─Źevanja z MIKavnim financiranjem.

  V sodelovanju z na┼íim partnerjem Summit Leasing Slovenije, vam zdaj ponujamo obro─Źno odpla─Źevanje, s katerim lahko┬áva┼ío investicijo v nova okna in vrata ter MIKrovent┬«┬árazdelite na najmanj 4 in najve─Ź 60 obrokov.┬á

  Izkoristite prilo┼żnost in se razbremenite enkratne ve─Źje investicije, ki obi─Źajno spremlja nakup novih oken in vrat ter MIKroventa. Razporedite jo na ve─Ź mese─Źnih obrokov, v ─Źasu, ko jih boste odpla─Źevali, pa ┼że u┼żivajte v vseh prednostih bivanja v va┼íem domu z novim stavbnim pohi┼ítvom iz MIK Celje.┬á

  Seznanite se s ponudbo MIKavnega financiranja v sodelovanju s Summit Leasing Slovenije, ve─Ź vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od┬ána┼íih salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24.┬á

  MIKavno financiranje s Hitrimi krediti Summit Leasing Slovenije:

  • minimalni znesek kredita: 125,00 EUR

  • maksimalni znesek kredita: 5.000 EUR

  • vi┼íina obroka: manj kot 20% pla─Źe/pokojnine

  • ro─Źnost kredita: od 4 do 60 mesecev

  • dru┼żinski kredit: Dva kreditojemalca z istim stalnim bivali┼í─Źem in istim priimkom (o┼żja dru┼żinska ─Źlana: zakonca, o─Źe, mati, otrok, brat, sestra) lahko pridobita na osnovi enega izdanega ra─Źuna vsak svoj hitri kredit do maksimalne vi┼íine kredita (2 x 5.000 EUR).

  • obrestna mera (─Źe obresti krije stranka): 8%

  • stro┼íek odobritve: 1,5% od zneska kredita

  • stro┼íek zavarovanja:

   • za kredite do 12 mesecev: 2,82% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

   • za kredite do 24 mesecev: 3,69% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

   • za kredite do 36 mesecev: 4,34% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

   • za kredite do 48 mesecev: 4,66% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

   • za kredite do 60 mesecev: 4,88% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

  MIKasti─Źno Diners brezobrestno financiranje do 36 obrokov

  Ekskluzivno smo za vas, ki ste va┼ío investicijo v nova okna, vrata in prezra─Źevanje zaupali MIK Celje, ┬áv sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKasti─Źnega financiranja z Diners do 36 obrokov.

  1. LETO BREZPLA─îNA ─îLANARINA ZA DINERS KARTICO

  Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se v─Źlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezra─Źevanje MIKrovent izpeljali s pla─Źilom na do 36 obrokov.

   

  PLA─îILO DO 36 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

  Izkoristite to enkratno prilo┼żnost in se razbremenite enkratne ve─Źje investicije v novo stavbno pohi┼ítvo, tako, da se odlo─Źite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

  PLA─îILO DO 36 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

  V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezra─Źevalni sistem MIKrovent┬«, lahko zdaj investirate tudi z obro─Źnim odpla─Źevanjem do 36 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Pla─Źilna kartica Diners Club vam poleg mese─Źnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogo─Źa tudi lo─Źen limit za nakup na obroke.

   

  MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

  MIKasti─Źno financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vklju─Źuje ┼ítevilne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite ve─Ź kot 900 EUR na leto.

   

  IZBERITE MIK in DINERS ÔÇô MIKasiti─Źen dvojec

  za va┼ío investicijo v okna, vrata in prezra─Źevanje

  Seznanite se s ponudbo MIKasti─Źnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Ve─Ź pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od na┼íih salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24.┬á

  Z na┼ío pomo─Źjo izbolj┼íajte kakovost va┼íega bivanja in stopite naproti sre─Źnej┼íemu in bolj┼íemu ┼żivljenju z Diners Club kartico.

  Oddaj povpraševanje zdaj!

  Tipi oken

  Pvc okna

  Okna, ki vam omogo─Źajo visoke energetske prihranke in la┼żje vzdr┼żevanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu va┼íega novega ali prenovljenega doma.

  Ve─Ź o PVC oknih
  Lesena okna

  Okna, ki va┼íemu domu dajejo toplino in doma─Źnost, ga pove┼żejo z naravo in vam hkrati z visoko stopnjo izolativnosti omogo─Źajo energetske prihranke, ki vas bodo navdu┼íili.

  Ve─Ź o lesenih oknih
  LES-ALU okna

  Lesena okna, ki jih pred zunanjimi vremenskimi vplivi ┼í─Źitijo kvalitetne aluminijaste obloge, vam omogo─Źijo bivanje z naravnimi materiali znotraj va┼íega doma, brez skrbi glede visokih stro┼íkov za vzdr┼żevanje in ogrevanje.

  Ve─Ź o les-alu oknih
  ALU okna

  Okna, ki kljubujejo razli─Źnim vremenskim vplivom, omogo─Źajo velike steklene povr┼íine in so kos najte┼żjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvo─Źna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju va┼íih bivalnih in poslovnih prostorov.

  Ve─Ź o alu oknih

  Zakaj izbrati MIK?

  V MIK-u se pona┼íamo z 30-letno tradicijo in s popolnoma avtomatizirano, ra─Źunalni┼íko vodeno proizvodno linijo, ki ne dopu┼í─Źa napak in zagotavlja natan─Źnost ter identi─Źnost izdelave vsakega spoja, kar pomeni, da sta 1. in 10.000 izdelek popolnoma enaka.

  Lastna proizvodnja, znanje in razvoj

  Lastna proizvodna linija in skrbno izbrani in redno preverjani dobavitelji ter lasten razvoj nam omogo─Źajo tudi popolno prilagodljivost in zagotavljajo kakovostne re┼íitve zasteklitve va┼íega doma, ne glede na va┼íe ┼żelje in specifiko arhitekturne zasnove.

  Celostne investicijske, energetske in estetske rešitve

  Svetovalci MIK-ove Energetske klinike, ki vas lahko obi┼í─Źejo tudi v va┼íem domu, vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega materiala, barve, tipa in oblike okna, da bo va┼í dom ostal topel in var─Źen. Na osnovi diagnostike va┼íega doma vam bodo pomagali izbrati zasteklitev, ki vam bo zagotovila var─Źno in zdravo bivanje v domu, kot ga vi ┼żelite.

  Kvalitetna in zanesljiva monta┼ża

  Izbrano okno moramo pravilno in kakovostno vgraditi. Poleg klasi─Źne monta┼że, vam v MIK-u zagotavljamo vgradnjo oken z napredno EKO monta┼żo ali energijsko var─Źno MIK RAL monta┼żo. MIK-ovi strokovnjaki za vgradnjo oken se zavedamo pomembnosti va┼íega zadovoljstva in vpliva gradbenih posegov na va┼í vsakdan, zato se bomo potrudili, da bodo va┼ía okna zamenjana ali vgrajena kar se da hitro in u─Źinkovito.

  Zanesljiv servis

  U─Źinkovita servisna slu┼żba po vsej Sloveniji. V kolikor se vam pri upravljanju z va┼íimi okni, vrati ali zimskim vrtom pojavijo te┼żave, vam zagotavljamo hiter in strokoven odziv na┼íe servisne slu┼żbe. Na┼íi serviserji pa lahko po dogovoru poskrbijo tudi za redne preglede in vzdr┼żevanje va┼íega stavbnega pohi┼ítva.

  Naše reference

  Hotel Jama

  Zasebna hiša v Črešnovcih

  Zasebna hiša v Bakovcih

  Zasebna hiša v Celju

  Oddaj povpraševanje zdaj!