PRAZNUJTE Z NAMI
MIKastičnih 30 let! 

V mesecu maju bomo MIKovci dopolnili 30 let delovanja našega podjetja, v katerem s proizvodnjo in vgradnjo stavbnega pohištva ter lokalnega prezračevanja MIkrovent skrbimo za izboljšanje kakovosti vašega bivanja.

Kot se spodobi za praznovanje rojstnega dne, sploh če je ta za povrhu še jubilejni, je prav, da poskrbimo tudi za obdarovanje. Obdarovanje vas, ki nam boste zaupali vaše povpraševanje!

Zato, vse najboljše za vas! 🥳

MIKovci smo za vas pripravili
DARILO OB PRAZNOVANJU NAŠEGA 30. ROJSTNEGA DNE:

30€ popusta na vsako okno!*

Praznujte z nami, praznujte 30 MIKastičnih let, slavite kakovost bivanja in izberite MIK Celje za svojega proizvajalca in vgrajevalca vaših novih oken in vrat!

MIKAVNO obrestno FINANCIRANJE
Izkoristite možnost nakupa do 60 obrokov.

MIKASTIČNO brezobrestno FINANCIRANJE
Izkoristite možnost nakupa do 36 obrokov.

 

ZAGOTOVITE SI MIK AKCIJO

Oddajte povpraševanje zdaj!

Tip oken:*

Zanima me tudi:*

Vrsta objekta:*

VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

Kje ste zvedeli za akcijo?*

Strinjam se s splošnimi pogoji.*

* Obvezna polja.

POGOJI PRODAJNE AKCIJE:

*Trajanje akcije: 6. 5. – 5. 6. 20200.

Akcija velja za vsa spletna, e-mail, telefonska in v MIK Celje razstavnih salonih oddana povpraševanja v času trajanja akcije.

Ponudba velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije:

Akcija 30 € popusta na vsako okno) velja za vse programe oken (PVC, LES, LES-ALU, ALU) in se obračuna na vsako okno, ki je zavedeno na vaši ponudbi in naročilu.

Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo. Prodajna akcija velja le za fizične stranke v vrednosti naročil do 30.000 €, pri čemer lahko posamezna fizična oseba v prodajni akciji sodeluje le enkrat. Po 5.6..2020 akcija ne velja več.

Ponudbe se štejejo kot potrjene s strani naročnika z vplačilom 10 % avansa do vključno 5. 6. 2020 oz. do izteka veljavnosti prejete ponudbe.

Ko nakup oken in vrat postane enostavna odločitev

MIKavno Summit obrestno financiranje do 60 obrokov

V nova MIK okna in vrata ter MIKrovent® lahko zdaj investirate tudi z obročnim odplačevanjem

Olajšajte si vašo investicijo v izboljšanje kakovosti bivanja v objemu vašega doma, z vašimi novimi MIK okni in vrati ter lokalnim prezračevalnim sistemom MIKrovent, in izberite možnost obročnega odplačevanja z MIKavnim financiranjem.

V sodelovanju z našim partnerjem Summit Leasing Slovenije, vam zdaj ponujamo obročno odplačevanje, s katerim lahko vašo investicijo v nova okna in vrata ter MIKrovent® razdelite na najmanj 4 in največ 60 obrokov

Izkoristite priložnost in se razbremenite enkratne večje investicije, ki običajno spremlja nakup novih oken in vrat ter MIKroventa. Razporedite jo na več mesečnih obrokov, v času, ko jih boste odplačevali, pa že uživajte v vseh prednostih bivanja v vašem domu z novim stavbnim pohištvom iz MIK Celje. 

Seznanite se s ponudbo MIKavnega financiranja v sodelovanju s Summit Leasing Slovenije, več vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od naših salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24. 

MIKavno financiranje s Hitrimi krediti Summit Leasing Slovenije:

 • minimalni znesek kredita: 125,00 EUR

 • maksimalni znesek kredita: 5.000 EUR

 • višina obroka: manj kot 20% plače/pokojnine

 • ročnost kredita: od 4 do 60 mesecev

 • družinski kredit: Dva kreditojemalca z istim stalnim bivališčem in istim priimkom (ožja družinska člana: zakonca, oče, mati, otrok, brat, sestra) lahko pridobita na osnovi enega izdanega računa vsak svoj hitri kredit do maksimalne višine kredita (2 x 5.000 EUR).

 • obrestna mera (če obresti krije stranka): 8%

 • strošek odobritve: 1,5% od zneska kredita

 • strošek zavarovanja:

  • za kredite do 12 mesecev: 2,82% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

  • za kredite do 24 mesecev: 3,69% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

  • za kredite do 36 mesecev: 4,34% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

  • za kredite do 48 mesecev: 4,66% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

  • za kredite do 60 mesecev: 4,88% od zneska terjatev (glavnica + obresti)

MIKastično Diners brezobrestno financiranje do 36 obrokov

Ekskluzivno smo za vas, ki ste vašo investicijo v nova okna, vrata in prezračevanje zaupali MIK Celje,  v sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKastičnega financiranja z Diners do 36 obrokov.

1. LETO BREZPLAČNA ČLANARINA ZA DINERS KARTICO

Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se včlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezračevanje MIKrovent izpeljali s plačilom na do 36 obrokov.

 

PLAČILO DO 36 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

Izkoristite to enkratno priložnost in se razbremenite enkratne večje investicije v novo stavbno pohištvo, tako, da se odločite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

PLAČILO DO 36 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezračevalni sistem MIKrovent®, lahko zdaj investirate tudi z obročnim odplačevanjem do 36 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Plačilna kartica Diners Club vam poleg mesečnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.

 

MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

MIKastično financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vključuje številne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite več kot 900 EUR na leto.

 

IZBERITE MIK in DINERS – MIKasitičen dvojec

za vašo investicijo v okna, vrata in prezračevanje

Seznanite se s ponudbo MIKastičnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Več pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od naših salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24. 

Z našo pomočjo izboljšajte kakovost vašega bivanja in stopite naproti srečnejšemu in boljšemu življenju z Diners Club kartico.

Oddaj povpraševanje zdaj!

Tipi oken

Pvc okna

Okna, ki vam omogočajo visoke energetske prihranke in lažje vzdrževanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu vašega novega ali prenovljenega doma.

Več o PVC oknih
Lesena okna

Okna, ki vašemu domu dajejo toplino in domačnost, ga povežejo z naravo in vam hkrati z visoko stopnjo izolativnosti omogočajo energetske prihranke, ki vas bodo navdušili.

Več o lesenih oknih
LES-ALU okna

Lesena okna, ki jih pred zunanjimi vremenskimi vplivi ščitijo kvalitetne aluminijaste obloge, vam omogočijo bivanje z naravnimi materiali znotraj vašega doma, brez skrbi glede visokih stroškov za vzdrževanje in ogrevanje.

Več o les-alu oknih
ALU okna

Okna, ki kljubujejo različnim vremenskim vplivom, omogočajo velike steklene površine in so kos najtežjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvočna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju vaših bivalnih in poslovnih prostorov.

Več o alu oknih

Zakaj izbrati MIK?

V MIK-u se ponašamo z 30-letno tradicijo in s popolnoma avtomatizirano, računalniško vodeno proizvodno linijo, ki ne dopušča napak in zagotavlja natančnost ter identičnost izdelave vsakega spoja, kar pomeni, da sta 1. in 10.000 izdelek popolnoma enaka.

Lastna proizvodnja, znanje in razvoj

Lastna proizvodna linija in skrbno izbrani in redno preverjani dobavitelji ter lasten razvoj nam omogočajo tudi popolno prilagodljivost in zagotavljajo kakovostne rešitve zasteklitve vašega doma, ne glede na vaše želje in specifiko arhitekturne zasnove.

Celostne investicijske, energetske in estetske rešitve

Svetovalci MIK-ove Energetske klinike, ki vas lahko obiščejo tudi v vašem domu, vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega materiala, barve, tipa in oblike okna, da bo vaš dom ostal topel in varčen. Na osnovi diagnostike vašega doma vam bodo pomagali izbrati zasteklitev, ki vam bo zagotovila varčno in zdravo bivanje v domu, kot ga vi želite.

Kvalitetna in zanesljiva montaža

Izbrano okno moramo pravilno in kakovostno vgraditi. Poleg klasične montaže, vam v MIK-u zagotavljamo vgradnjo oken z napredno EKO montažo ali energijsko varčno MIK RAL montažo. MIK-ovi strokovnjaki za vgradnjo oken se zavedamo pomembnosti vašega zadovoljstva in vpliva gradbenih posegov na vaš vsakdan, zato se bomo potrudili, da bodo vaša okna zamenjana ali vgrajena kar se da hitro in učinkovito.

Zanesljiv servis

Učinkovita servisna služba po vsej Sloveniji. V kolikor se vam pri upravljanju z vašimi okni, vrati ali zimskim vrtom pojavijo težave, vam zagotavljamo hiter in strokoven odziv naše servisne službe. Naši serviserji pa lahko po dogovoru poskrbijo tudi za redne preglede in vzdrževanje vašega stavbnega pohištva.

Naše reference

Hotel Jama

Zasebna hiša v Črešnovcih

Zasebna hiša v Bakovcih

Zasebna hiša v Celju

Oddaj povpraševanje zdaj!