MIKavno financiranje DO 60 OBROKOV!

Ekskluzivno smo za vas, ki razmišljate, da bi vašo investicijo v nova okna, vrata in prezračevanje MIKrovent zaupali MIK Celje, pripravili ponudbo MIKavnega financiranja s kartico Diners Club do 60 obrokov.

Želite izvedeti več?

Zaupajte nam vaše podatke, mi pa vam predstavimo vse ugodnosti plačila na do 60 obrokov.

ZANIMA ME MIKavno financiranje na do 60 obrokov:


  Zanima me investicija v:

  Strinjam se s splošnimi pogoji.*


  Ko nakup oken in vrat postane enostavna odločitev

   

  MIKavno Financiranje – do 60 obrokov

   

  Oddaj povpraševanje zdaj!

  Tipi oken

  Pvc okna

  Okna, ki vam omogočajo visoke energetske prihranke in lažje vzdrževanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu vašega novega ali prenovljenega doma.

  Več o PVC oknih
  Lesena okna

  Okna, ki vašemu domu dajejo toplino in domačnost, ga povežejo z naravo in vam hkrati z visoko stopnjo izolativnosti omogočajo energetske prihranke, ki vas bodo navdušili.

  Več o lesenih oknih
  LES-ALU okna

  Lesena okna, ki jih pred zunanjimi vremenskimi vplivi ščitijo kvalitetne aluminijaste obloge, vam omogočijo bivanje z naravnimi materiali znotraj vašega doma, brez skrbi glede visokih stroškov za vzdrževanje in ogrevanje.

  Več o les-alu oknih
  ALU okna

  Okna, ki kljubujejo različnim vremenskim vplivom, omogočajo velike steklene površine in so kos najtežjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvočna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju vaših bivalnih in poslovnih prostorov.

  Več o alu oknih

  Zakaj izbrati MIK?

  V MIK-u se ponašamo z 30-letno tradicijo in s popolnoma avtomatizirano, računalniško vodeno proizvodno linijo, ki ne dopušča napak in zagotavlja natančnost ter identičnost izdelave vsakega spoja, kar pomeni, da sta 1. in 10.000 izdelek popolnoma enaka.

  Lastna proizvodnja, znanje in razvoj

  Lastna proizvodna linija in skrbno izbrani in redno preverjani dobavitelji ter lasten razvoj nam omogočajo tudi popolno prilagodljivost in zagotavljajo kakovostne rešitve zasteklitve vašega doma, ne glede na vaše želje in specifiko arhitekturne zasnove.

  Celostne investicijske, energetske in estetske rešitve

  Svetovalci MIK-ove Energetske klinike, ki vas lahko obiščejo tudi v vašem domu, vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega materiala, barve, tipa in oblike okna, da bo vaš dom ostal topel in varčen. Na osnovi diagnostike vašega doma vam bodo pomagali izbrati zasteklitev, ki vam bo zagotovila varčno in zdravo bivanje v domu, kot ga vi želite.

  Kvalitetna in zanesljiva montaža

  Izbrano okno moramo pravilno in kakovostno vgraditi. Poleg klasične montaže, vam v MIK-u zagotavljamo vgradnjo oken z napredno EKO montažo ali energijsko varčno MIK RAL montažo. MIK-ovi strokovnjaki za vgradnjo oken se zavedamo pomembnosti vašega zadovoljstva in vpliva gradbenih posegov na vaš vsakdan, zato se bomo potrudili, da bodo vaša okna zamenjana ali vgrajena kar se da hitro in učinkovito.

  Zanesljiv servis

  Učinkovita servisna služba po vsej Sloveniji. V kolikor se vam pri upravljanju z vašimi okni, vrati ali zimskim vrtom pojavijo težave, vam zagotavljamo hiter in strokoven odziv naše servisne službe. Naši serviserji pa lahko po dogovoru poskrbijo tudi za redne preglede in vzdrževanje vašega stavbnega pohištva.

  Naše reference

  Hotel Jama

  Zasebna hiša v Črešnovcih

  Zasebna hiša v Bakovcih

  Zasebna hiša v Celju

  Oddaj povpraševanje zdaj!