ALU okna

Ravne in enostavne linije ALU okenskih profilov so primerne za sodobne novogradnje in adaptacije. Zaradi svoje stabilnosti so ALU okna COMFORT Line prva izbira za arhitekturne rešitve novogradenj in adaptacij, ki predvidevajo velike steklene površine, hkrati pa omogočajo visoke energetske prihranke in odpornost na vremenske vplive.

ALU okna ELEGANCE Line z dodatno izolativno ojačanimi profili navdušijo vse, ki se odločajo za nizkoenergetsko in pasivno gradnjo. Izdelana so v skladu s slovenskim pravilnikom o toplotni zaščiti stavb in so primerna za sodobne novogradnje ter energetske sanacije obstoječih objektov. Ravne in enostavne linije okenskih profilov pa so primerne za sodobne arhitekturne rešitve.

Comfort line

Elegance line

Zagotovite si zdrav dom in zaživite kakovostno v vašem domu z MIK akcijo.
Izpolnite spodnje povpraševanje:

  Tip oken:*

  Zanima me tudi:*

  Vrsta objekta:*

  VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

  Kje ste zvedeli za akcijo?*

  Strinjam se s splošnimi pogoji.*
  Da
   

  * Obvezna polja.

  Ko nakup oken in prezračevanja postane enostavna odločitev

  MIKavno Diners brezobrestno financiranje do 60 obrokov

  Ekskluzivno smo za vas, ki ste vašo investicijo v nova okna, vrata in prezračevanje zaupali MIK Celje,  v sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKastičnega financiranja z Diners do 60 obrokov.

  1. LETO BREZPLAČNA ČLANARINA ZA DINERS KARTICO

  Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se včlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezračevanje MIKrovent izpeljali s plačilom na do 60 obrokov.

   

  PLAČILO DO 60 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

  Izkoristite to enkratno priložnost in se razbremenite enkratne večje investicije v novo stavbno pohištvo, tako, da se odločite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

  PLAČILO DO 60 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

  V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezračevalni sistem MIKrovent®, lahko zdaj investirate tudi z obročnim odplačevanjem do 60 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Plačilna kartica Diners Club vam poleg mesečnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.

   

  MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

  MIKastično financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vključuje številne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite več kot 900 EUR na leto.

   

  IZBERITE MIK in DINERS – MIKasitičen dvojec

  za vašo investicijo v okna, vrata in prezračevanje

  Seznanite se s ponudbo MIKastičnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Več pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od naših salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24. 

  Z našo pomočjo izboljšajte kakovost vašega bivanja in stopite naproti srečnejšemu in boljšemu življenju z Diners Club kartico.

  Oddaj povpraševanje zdaj!

  Ostali Tipi oken

  Pvc okna

  Okna, ki vam omogočajo visoke energetske prihranke in lažje vzdrževanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu vašega novega ali prenovljenega doma.

  Več o PVC oknih
  Lesena okna

  Okna, ki vašemu domu dajejo toplino in domačnost, ga povežejo z naravo in vam hkrati z visoko stopnjo izolativnosti omogočajo energetske prihranke, ki vas bodo navdušili.

  Več o lesenih oknih
  ALU okna

  Okna, ki kljubujejo različnim vremenskim vplivom, omogočajo velike steklene površine in so kos najtežjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvočna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju vaših bivalnih in poslovnih prostorov.

  Več o alu oknih