ALU okna

Ravne in enostavne linije ALU okenskih profilov so primerne za sodobne novogradnje in adaptacije. Zaradi svoje stabilnosti so ALU okna COMFORT Line prva izbira za arhitekturne reŇ°itve novogradenj in adaptacij, ki predvidevajo velike steklene povrŇ°ine, hkrati pa omogońćajo visoke energetske prihranke in odpornost na vremenske vplive.

ALU okna ELEGANCE Line z dodatno izolativno ojańćanimi profili navduŇ°ijo vse, ki se odlońćajo za nizkoenergetsko in pasivno gradnjo. Izdelana so v skladu s slovenskim pravilnikom o toplotni zaŇ°ńćiti stavb in so primerna za sodobne novogradnje ter energetske sanacije obstojeńćih objektov. Ravne in enostavne linije okenskih profilov pa so primerne za sodobne arhitekturne reŇ°itve.

Comfort line

Elegance line

Zagotovite si zdrav dom in zaŇĺivite kakovostno v vaŇ°em domu z MIK akcijo.
Izpolnite spodnje povpraŇ°evanje:

  Tip oken:*

  Zanima me tudi:*

  Vrsta objekta:*

  VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

  Kje ste zvedeli za akcijo?*

  * Obvezna polja.

  Ko nakup oken in prezrańćevanja postane enostavna odlońćitev

  MIKavno Diners brezobrestno financiranje do 36 obrokov

  Ekskluzivno smo za vas, ki ste vaŇ°o investicijo v nova okna, vrata in prezrańćevanje zaupali MIK Celje, ¬†v sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKastińćnega financiranja z Diners do 36 obrokov.

  1. LETO BREZPLAńĆNA ńĆLANARINA ZA DINERS KARTICO

  Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se vńćlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezrańćevanje MIKrovent izpeljali s plańćilom na do 36 obrokov.

   

  PLAńĆILO DO 36 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

  Izkoristite to enkratno priloŇĺnost in se razbremenite enkratne veńćje investicije v novo stavbno pohiŇ°tvo, tako, da se odlońćite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

  PLAńĆILO DO 36 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

  V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezrańćevalni sistem MIKrovent¬ģ, lahko zdaj investirate tudi z obrońćnim odplańćevanjem do 36 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Plańćilna kartica Diners Club vam poleg meseńćnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogońća tudi lońćen limit za nakup na obroke.

   

  MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

  MIKastińćno financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vkljuńćuje Ň°tevilne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite veńć kot 900 EUR na leto.

   

  IZBERITE MIK in DINERS ‚Äď MIKasitińćen dvojec

  za vaŇ°o investicijo v okna, vrata in prezrańćevanje

  Seznanite se s ponudbo MIKastińćnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Veńć pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od naŇ°ih salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24.¬†

  Z naŇ°o pomońćjo izboljŇ°ajte kakovost vaŇ°ega bivanja in stopite naproti sreńćnejŇ°emu in boljŇ°emu Ňĺivljenju z Diners Club kartico.

  Oddaj povpraŇ°evanje zdaj!

  Ostali Tipi oken

  Pvc okna

  Okna, ki vam omogońćajo visoke energetske prihranke in laŇĺje vzdrŇĺevanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu vaŇ°ega novega ali prenovljenega doma.

  Veńć o PVC oknih
  Lesena okna

  Okna, ki vaŇ°emu domu dajejo toplino in domańćnost, ga poveŇĺejo z naravo in vam hkrati z visoko stopnjo izolativnosti omogońćajo energetske prihranke, ki vas bodo navduŇ°ili.

  Veńć o lesenih oknih
  ALU okna

  Okna, ki kljubujejo razlińćnim vremenskim vplivom, omogońćajo velike steklene povrŇ°ine in so kos najteŇĺjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvońćna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju vaŇ°ih bivalnih in poslovnih prostorov.

  Veńć o alu oknih