PVC okna

Glede na ┼żelje posameznika in zahteve prostora, v katerega okna vgrajujemo, lahko izbiramo med ┼ítirimi linijami PVC oken MIK:┬á Royal Line, Lumaxx Line, Kubus Line, ki se razlikujejo glede namembnost, uporabnost, izolativnost in ceno.

Barvne izvedbe MIK oken iz PVC programa odlikujejo visoko kakovostne akrilne barve. Barvna masa akril je v posebnem postopku dodana osnovnemu PVC materialu profila in zagotavlja poleg sijo─Źih barv tudi neverjetno odpornost na po┼íkodbe. Za obstojnost akrilnega nanosa proti atmosferskim vplivom jam─Źimo z 20-letno garancijo.

Trdnost in stabilnost PVC oken MIK je zagotovljena z uporabo izjemno kakovostnih materialov, kar potrjuje tudi podatek, da so vsa MIK okna v primerjavi z ostalimi PVC okni na tr┼żi┼í─Źu te┼żja do 10%. Te┼żja okna so rezultat uporabe bolj kakovostnih materialov, stene PVC profilov so debelej┼íe in profili ┼íir┼íi, prav tako so PVC okna MIK opremljena z ve─Ź in bolj kakovostnim okovjem, kar zagotavlja tudi ve─Źjo proti vlomno za┼í─Źito.

Royal line

Klasi─Źen design

Lumaxx line

Klasi─Źen design z ve─Ź svetlobe

Kubus line

Sodoben pravokoten design

Zagotovite si zdrav dom in za┼żivite kakovostno v va┼íem domu z MIK akcijo.
Izpolnite spodnje povpraševanje:

  Tip oken:*

  Zanima me tudi:*

  Vrsta objekta:*

  VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

  Kje ste zvedeli za akcijo?*

  Strinjam se s splošnimi pogoji.*
  Da
   

  * Obvezna polja.

  Ko nakup oken in prezra─Źevanja postane enostavna odlo─Źitev

  MIKavno Diners brezobrestno financiranje do 36 obrokov

  Ekskluzivno smo za vas, ki ste va┼ío investicijo v nova okna, vrata in prezra─Źevanje zaupali MIK Celje, ┬áv sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKasti─Źnega financiranja z Diners do 36 obrokov.

  1. LETO BREZPLA─îNA ─îLANARINA ZA DINERS KARTICO

  Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se v─Źlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezra─Źevanje MIKrovent izpeljali s pla─Źilom na do 36 obrokov.

   

  PLA─îILO DO 36 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

  Izkoristite to enkratno prilo┼żnost in se razbremenite enkratne ve─Źje investicije v novo stavbno pohi┼ítvo, tako, da se odlo─Źite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

  PLA─îILO DO 36 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

  V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezra─Źevalni sistem MIKrovent┬«, lahko zdaj investirate tudi z obro─Źnim odpla─Źevanjem do 36 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Pla─Źilna kartica Diners Club vam poleg mese─Źnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogo─Źa tudi lo─Źen limit za nakup na obroke.

   

  MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

  MIKasti─Źno financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vklju─Źuje ┼ítevilne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite ve─Ź kot 900 EUR na leto.

   

  IZBERITE MIK in DINERS ÔÇô MIKasiti─Źen dvojec

  za va┼ío investicijo v okna, vrata in prezra─Źevanje

  Seznanite se s ponudbo MIKasti─Źnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Ve─Ź pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od na┼íih salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24.┬á

  Z na┼ío pomo─Źjo izbolj┼íajte kakovost va┼íega bivanja in stopite naproti sre─Źnej┼íemu in bolj┼íemu ┼żivljenju z Diners Club kartico.

  ODDAJ POVPRAŠEVANJE ZDAJ!

  DRUGI Tipi oken

  Lesena okna

  Okna, ki va┼íemu domu dajejo toplino in doma─Źnost, ga pove┼żejo z naravo in vam hkrati z visoko stopnjo izolativnosti omogo─Źajo energetske prihranke, ki vas bodo navdu┼íili.

  Ve─Ź o lesenih oknih
  LES-ALU okna

  Lesena okna, ki jih pred zunanjimi vremenskimi vplivi ┼í─Źitijo kvalitetne aluminijaste obloge, vam omogo─Źijo bivanje z naravnimi materiali znotraj va┼íega doma, brez skrbi glede visokih stro┼íkov za vzdr┼żevanje in ogrevanje.

  ve─Ź o les-alu oknih
  ALU okna

  Okna, ki kljubujejo razli─Źnim vremenskim vplivom, omogo─Źajo velike steklene povr┼íine in so kos najte┼żjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvo─Źna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju va┼íih bivalnih in poslovnih prostorov.

  ve─Ź o alu oknih