Lesena okna

Lesena okna MIK so na voljo v treh dimenzijah profilov, lesena okna Comfort Line 80 in Comfort Line 90. Ve─Źja debelina lesenega okvirja daje oknu bolj┼ío toplotno in zvo─Źno izolativnost, lesena okna MIK pa ustrezajo tudi pogojem za subvencijo EKO sklada.

Prednosti MIK lesenih oken:

 • Kvaliteta lesa in povr┼íinske obdelave.

 • Za┼í─Źita spodnjih pre─Źnikov krila in okvirja z ALU odkapnimi profili.

 • Mo┼żnost nakupa tudi troslojnega stekla.

 • Obvezna osnovna varnost okovja z mo┼żnostjo nadgradnje do stopnje RC2.

 • Kvaliteta same izdelave in za┼í─Źite robov in spojev pre─Źnega lesa (letnic).

Comfort Line 80

Comfort Line 90

Zagotovite si zdrav dom in za┼żivite kakovostno v va┼íem domu z MIK akcijo.
Izpolnite spodnje povpraševanje:

  Tip oken:*

  Zanima me tudi:*

  Vrsta objekta:*

  VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

  Kje ste zvedeli za akcijo?*

  Strinjam se s splošnimi pogoji.*
  Da
   

  * Obvezna polja.

  Ko nakup oken in prezra─Źevanja postane enostavna odlo─Źitev

  MIKavno Diners brezobrestno financiranje do 36 obrokov

  Ekskluzivno smo za vas, ki ste va┼ío investicijo v nova okna, vrata in prezra─Źevanje zaupali MIK Celje, ┬áv sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKasti─Źnega financiranja z Diners do 36 obrokov.

  1. LETO BREZPLA─îNA ─îLANARINA ZA DINERS KARTICO

  Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se v─Źlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezra─Źevanje MIKrovent izpeljali s pla─Źilom na do 36 obrokov.

   

  PLA─îILO DO 36 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

  Izkoristite to enkratno prilo┼żnost in se razbremenite enkratne ve─Źje investicije v novo stavbno pohi┼ítvo, tako, da se odlo─Źite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

  PLA─îILO DO 36 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

  V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezra─Źevalni sistem MIKrovent┬«, lahko zdaj investirate tudi z obro─Źnim odpla─Źevanjem do 36 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Pla─Źilna kartica Diners Club vam poleg mese─Źnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogo─Źa tudi lo─Źen limit za nakup na obroke.

   

  MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

  MIKasti─Źno financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vklju─Źuje ┼ítevilne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite ve─Ź kot 900 EUR na leto.

   

  IZBERITE MIK in DINERS ÔÇô MIKasiti─Źen dvojec

  za va┼ío investicijo v okna, vrata in prezra─Źevanje

  Seznanite se s ponudbo MIKasti─Źnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Ve─Ź pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od na┼íih salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24.┬á

  Z na┼ío pomo─Źjo izbolj┼íajte kakovost va┼íega bivanja in stopite naproti sre─Źnej┼íemu in bolj┼íemu ┼żivljenju z Diners Club kartico.

  Oddaj povpraševanje zdaj!

  Ostali Tipi oken

  Pvc okna

  Okna, ki vam omogo─Źajo visoke energetske prihranke in la┼żje vzdr┼żevanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu va┼íega novega ali prenovljenega doma.

  Ve─Ź o pvc oknih
  LES-ALU okna

  Lesena okna, ki jih pred zunanjimi vremenskimi vplivi ┼í─Źitijo kvalitetne aluminijaste obloge, vam omogo─Źijo bivanje z naravnimi materiali znotraj va┼íega doma, brez skrbi glede visokih stro┼íkov za vzdr┼żevanje in ogrevanje.

  Ve─Ź o les-alu oknih
  ALU okna

  Okna, ki kljubujejo razli─Źnim vremenskim vplivom, omogo─Źajo velike steklene povr┼íine in so kos najte┼żjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvo─Źna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju va┼íih bivalnih in poslovnih prostorov.

  Ve─Ź o alu oknih