Lesena okna

Lesena okna MIK so na voljo v treh dimenzijah profilov, lesena okna Comfort Line 80 in Comfort Line 90. Večja debelina lesenega okvirja daje oknu boljšo toplotno in zvočno izolativnost, lesena okna MIK pa ustrezajo tudi pogojem za subvencijo EKO sklada.

Prednosti MIK lesenih oken:

  • Kvaliteta lesa in površinske obdelave.

  • Zaščita spodnjih prečnikov krila in okvirja z ALU odkapnimi profili.

  • Možnost nakupa tudi troslojnega stekla.

  • Obvezna osnovna varnost okovja z možnostjo nadgradnje do stopnje RC2.

  • Kvaliteta same izdelave in zaščite robov in spojev prečnega lesa (letnic).

Comfort Line 80

Comfort Line 90

Poletje je čas na nova okna

MIKastična POLETNA AKCIJA

MIK vaša OKNA to poletje VGRADI GRATIS!

V MIKu je to leto prav posebno, že od pomladi praznujemo naših 30 let, zato smo se odločili da vas še pred koncem poletja ponovno obdarimo za MIKov rojstni dan in vas prepričamo, da je MIK pravi partner, svetovalec, proizvajalec in vgrajevalec za vaša nova okna, vrata in prezračevanje.

MIKovi strokovnjaki za kakovostno in zdravo bivanje vam bodo pripravili najboljšo ponudbo za vas, MIKovi monterji pa bodo vaša nova okna vgradili brezplačno!

Za vas smo pripravili akcijo, ki vas bo zagotovo prepričala, da je poletje pravi čas za investicijo nova okna, v MIKu vas čaka vse do sredine septembra:

GRATIS MONTAŽA OKEN*

Ne odlašajte, oddajte vaše povpraševanje že danes in si zagotovite MIKastično ponudbo tega poletja!

Tip oken:*

Zanima me tudi:*

Vrsta objekta:*

VAS ZANIMA FINANCIRANJE?

Kje ste zvedeli za akcijo?*

Strinjam se s splošnimi pogoji.*

* Obvezna polja.

POGOJI PRODAJNE AKCIJE:

* Trajanje prodajne akcije GRATIS MONTAŽA OKEN: 10. 8.do 11. 9. 2020. Prodajna akcija velja za klasično montažo PVC oken oz. kot premosorazmeren popust v vrednosti klasične montaže PVC oken pri drugih tipih oken in montaž.

Prodajna akcija velja za vsa povpraševanja prejeta preko https://mikakcija.si/, brezplačne telefonske številke 080 12 24, preko e-maila povprasevanje@mik-ce.si ter v vseh salonih po Sloveniji. Prodajna akcija velja za vse izdelane in potrjene ponudbe v času trajanja prodajne akcije, oz. od 10. 8. do 11. 9. 2020. Ponudba se šteje kot potrjena, z vplačilom vsaj 10 % zneska celotne ponudbe do 11. 9. 2020 oz. do izteka veljavnosti ponudbe. Podajne akcije in popusti se med seboj ne seštevajo.

Ko nakup oken in vrat postane enostavna odločitev

MIKavno Diners brezobrestno financiranje do 36 obrokov

Ekskluzivno smo za vas, ki ste vašo investicijo v nova okna, vrata in prezračevanje zaupali MIK Celje,  v sodelovanju z Diners Club, pripravili nepremagljivo ponudbo MIKastičnega financiranja z Diners do 36 obrokov.

1. LETO BREZPLAČNA ČLANARINA ZA DINERS KARTICO

Za vse nove imetnike Diners Club kartice, ki se včlanijo v Diners Club, zato da bi investicijo v MIKova okna, vrata in prezračevanje MIKrovent izpeljali s plačilom na do 36 obrokov.

 

PLAČILO DO 36 OBROKOV BREZ MENJAVE BANKE

Izkoristite to enkratno priložnost in se razbremenite enkratne večje investicije v novo stavbno pohištvo, tako, da se odločite za Diners Club kartico, kjer vam za pridobitev kartice ni potrebno zamenjati sedanje banke

PLAČILO DO 36 OBROKOV BREZ DODATNE DOKUMENTACIJE IN S PRILAGOJENIM LIMITOM

V nova MIK okna in vrata ter lokalni prezračevalni sistem MIKrovent®, lahko zdaj investirate tudi z obročnim odplačevanjem do 36 obrokov brez dodatne dokumentacije in prilagojenim limitom porabe. Plačilna kartica Diners Club vam poleg mesečnega limita porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.

 

MIKavne UGODNOSTI Z DINERSOM

MIKastično financiranje v sodelovanju z Diners Clubom vključuje številne ugodnosti in prihranke, ki jih lahko koristite 365 dni v letu in prihranite več kot 900 EUR na leto.

 

IZBERITE MIK in DINERS – MIKasitičen dvojec

za vašo investicijo v okna, vrata in prezračevanje

Seznanite se s ponudbo MIKastičnega financiranja, ki smo ga posebej za vas pripravili v sodelovanju z Diners Club. Več pa vam bodo z veseljem predstavili MIKovi prodajni svetovalci ob obisku enega od naših salonov po vsej Sloveniji. Rezervirajte si svoj termin na 080 12 24. 

Z našo pomočjo izboljšajte kakovost vašega bivanja in stopite naproti srečnejšemu in boljšemu življenju z Diners Club kartico.

Oddaj povpraševanje zdaj!

Ostali Tipi oken

Pvc okna

Okna, ki vam omogočajo visoke energetske prihranke in lažje vzdrževanje ter prispevajo k sodobnemu izgledu vašega novega ali prenovljenega doma.

Več o pvc oknih
LES-ALU okna

Lesena okna, ki jih pred zunanjimi vremenskimi vplivi ščitijo kvalitetne aluminijaste obloge, vam omogočijo bivanje z naravnimi materiali znotraj vašega doma, brez skrbi glede visokih stroškov za vzdrževanje in ogrevanje.

Več o les-alu oknih
ALU okna

Okna, ki kljubujejo različnim vremenskim vplivom, omogočajo velike steklene površine in so kos najtežjim arhitekturnim in projektantskim izzivom, odlikuje visoka zvočna ter toplotna izolativnost, zaradi katere prihranite pri ogrevanju oz. hlajenju vaših bivalnih in poslovnih prostorov.

Več o alu oknih

Spoznajte prednosti MIKove montaže

Vse MIKove montaže

Klasična montaža oken

Klasična montaža oken in drugega stavbnega pohištva je najpogostejši način vgradnje v Sloveniji.

Okvirje pritrdimo v zid z vijaki, spoj med oknom oz. drugimi elementi stavbnega pohištva in zidom pa zapolnimo s poliuretansko peno (t.i. Purpen).

MIK EKO montaža

Izboljšajte kakovost vašega bivanja, za vgradnjo vaših novih oken in vrat izberite MIK EKO montažo, ki za tesnjenje spoja med steno in elementom stavbnega pohištva uporablja trajno elastično mehkocelično peno na vodni osnovi.

Ta ima odlične sposobnosti raztezanja in krčenja in s tem prilagajanja temperaturnim spremembam iz česar izhaja višja stopnja izolativnosti.

EKO montaža je tako ne le okolju prijazna, ampak tudi energijsko učinkovita izvedba vgradnje stavbnega pohištva.

Je odlična izbira za adaptacije starejših hiš v energetsko varčnejše, kot tudi za novogradnje, ki stremijo k varčnemu, zdravemu ter okolju in vam prijaznemu bivanju.

MIK RAL montaža

MIK RAL montaža je energijsko učinkovita montaža, ki zagotavlja zmanjševanje izgube toplotne energije, hkrati preprečuje vdor vode v zid in s tem nastanek kondenza, ki škoduje izolativnim sposobnostim okna in drugih elementov stavbnega pohištva.

Na notranji strani stika zidu in okna uporablja za tesnjenje kot tesnilo paronepropustno maso, trajna elastična mehkocelična pena pa zapolnjuje prostor med okvirjem in steno. Tako so spoji pri MIK RAL montaži paronepropustni iz notranje strani in vodoodporni iz zunanje strani, kar omogoča prehod pare iz prostora v okolje, ne pa tudi obratno.

Oba specifična materiala, ki ju uporabljamo pri MIK RAL montaži sta narejena iz okolju prijaznih surovin in ju uporabljamo ekskluzivno v MIK-u. MIK RAL montažo priporočamo pri novogradnjah, obvezna je pri gradnji pasivnih in nizkoenergijskih hiš.

RAL montaža

RAL montažo odlikujejo izjemne energijsko učinkovite zmožnosti, ki jih zagotavlja tronivojsko tesnjenje s trakovi.

Na notranji strani stika med oknom in zidom tesnimo s trakom, ki ima paronepropustno membrano in nudi popolno zaporo prehajanja vodne pare iz prostora v spoj, na zunanji strani stika med oknom in steno pa trak s paropropustno membrano omogoča prepust pare iz spoja in obenem omogoča učinkovito izolacijo in zaščito pred vremenskimi vplivi kot so močan veter in deževni nalivi.

Prostor med okenskim okvirjem in steno, v katero je vgrajeno okno, pa zapolnjuje mehocelična pena. S tesnenjem spojev z RAL sistemom montaže s trakovi, preprečimo da bi se vlaga odlagala v samem spoju in s tem povzročila škodo, kot je na primer plesen.

RAL montaža je nujna pri pridobivanju in uveljavljanju subvencije EKO sklada RS za adaptacije z lesenimi in LES-ALU okni.

RAL montaža s trinivojskim trakom

RAL montaža s tronivojskim predkomprimiranim trakom ni le energijsko, ampak tudi časovno učinkovita saj z uporabo le enega traku za vse tri nivoje močno skrajša čas vgradnje okna.

Trak je trajno elastičen, nekoroziven in omogoča, da špalet po vgradnji oken ni potrebno posebej zidarsko obdelovati, kot je to potrebno pri RAL montaži s trakovi. Na notranji strani ima trak zrakotesno plast, sredinska plast je zvočno in toplotno izolativna, zunanja plast pa je tesna proti naletom dežja. Istočasno je trak paropropusten in zagotavlja prepust pare iz spoja.

Montaža je primerna tako za novogradnje kot adaptacije, pogoj so le primerno pripravljene špalete. Montaža je možna v vseh vremenskih pogojih, hkrati pa jo lahko uveljavljate pri pridobivanju subvencije EKO Sklada RS pri adaptacijah z lesenimi in LES-ALU okni.

Oddaj povpraševanje zdaj!